Proiectul PASI SPRE PERFORMANTA

Felicitari pentru gala „Pasi spre performanta”

Buna ziua!

Vreau sa va multumesc pe aceasta cale pentru invitatia pe care ne-ati trimis-o cu ocazia galei „Pasi spre performanta”, ne-am simtit foarte onorati sa participam la acest eveniment important atat noi, cat si fetita noastra, viitoare „eleva” la clasa pregatitoare a Scolii nr. 1 Sfintii Voievozi.

Am fost foarte incantati sa aflam despre traditia indelungata pe care o aveti in domeniul educational, despre calitatea deosebita a actului de educatie, despre generatiile valoroase de copii pe care le-ati pregatit in cadrul scolii si care au devenit adevarati profesionisti, somitati si oameni de valoare ai societatii in care traim.

Imi doresc din suflet ca si fiica mea sa le urmeze exemplul acestor oameni valorosi, fosti elevi ai Scolii nr. 1 Sfintii Voievozi, sub indrumarea Dvs. , a cadrelor didactice dedicate trup si suflet meseriei lor, care le insuflati dragoste pentru invatatura celor mici.

Felicitari si va multumim inca o data pentru momentele frumoase petrecute alaturi de cadrele didactice, fostii si actualii elevi ai scolii Dvs., intr-un cadru atat de solemn cum este cel de la Colegiul Sf. Sava, alaturi de oameni atat de deosebiti.

Cu stima,
Familia Dragomir


Regulament

Pasi spre performanta

Calendarul activitatilor

Campania „Un copil – o floare”

„O şcoală din sec al XIX – lea pentru copiii mileniului al III-lea”

Competiţiile sportive „Turneul Voievozilor”

Tombola aniversara

„Carnavalul Voievozilor”